Posted on Leave a comment

Πώς επιλέγω projector (προβολέα)

Τα κριτήρια που ακολουθούν είναι βέβαιο πως θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καταλληλότερο βιντεοπροβολέα για τις ανάγκες σας.

Φωτεινότητα

Η ποσότητα ορατού φωτός που εκπέμπει ένας βιντεοπροβολέας μετριέται σε ANSI Lumen. Για να προσδιορίσετε τον αναγκαίο αριθμό lumen, πρέπει να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες: από πόσα άτομα αποτελείται το κοινό που θα παρακολουθήσει την παρουσίαση, ποιες είναι οι διαστάσεις της αίθουσας προβολής, ποιες είναι οι γενικές συνθήκες φωτεινότητας του περιβάλλοντος της προβολής.

Ανάλυση

Η σημασία μιας καλής ανάλυσης συνδέεται με τον τύπο του λογισμικού ή των συστημάτων βίντεο που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και με τη φύση των αντικειμένων που θα προβληθούν. Για παράδειγμα, σε περίπτωση γραφικών, αριθμητικών δεδομένων και πινάκων, η υψηλή ανάλυση προσφέρει καλύτερη ακρίβεια και ευκρίνεια των χαρακτήρων. Επίσης, ένας βιντεοπροβολέας υψηλής ανάλυσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υπολογιστές desktop και laptop που έχουν διαφορετικές αναλύσεις.

Διαστάσεις και βάρος

Οι διαστάσεις και το βάρος αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή ενός βιντεοπροβολέα. Εάν προβλέπετε ότι θα τον εγκαταστήσετε σε αίθουσα διασκέψεων ή εκπαίδευσης, πρέπει να εντοπίσετε το ακριβές σημείο τοποθέτησης και την οπτική, ηχητική, αλλά και αισθητική επίδραση που θα έχει στο κοινό. Εάν οι επαγγελματικές ανάγκες σας καθιστούν συχνή τη μεταφορά του βιντεοπροβολέα από τη μια αίθουσα στην άλλη ή απαιτούν παρουσιάσεις εκτός γραφείου, το βάρος αποκτά καίριο ρόλο στην επιλογή σας, καθώς και η διαθεσιμότητα αξεσουάρ για τη μεταφορά, όπως τσάντες (μαλακές και σκληρές), καλώδια κλπ.

Διαστάσεις εικόνας

Πριν αγοράσετε έναν βιντεοπροβολέα πρέπει να εξετάσετε επίσης τις διαστάσεις της οθόνης που θα χρησιμοποιείτε συνήθως. Για παράδειγμα, σε περίπτωση αίθουσας προβολών θα χρειασθείτε έναν βιντεοπροβολέα που είναι σε θέση να προβάλει σε οθόνες μεγάλης επιφάνειας, ακόμη και όταν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια προβολής. Συνιστάται ο βιντεοπροβολέας να διαθέτει διόρθωση της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης, μια τεχνολογία της Epson που μπορεί να εξαλείψει τις παραμορφώσεις της εικόνας όταν ο βιντεοπροβολέας είναι τοποθετημένος με κάποια απόκλιση ως προς την οθόνη.

Σέρβις και υπηρεσίες

Η βεβαιότητα ότι ο βιντεοπροβολέας σας καλύπτεται από βασική εγγύηση που υπερβαίνει το ένα έτος με δυνατότητα επέκτασης χάρη στις προαιρετικές υπηρεσίες, σας επιτρέπει να εργάζεστε πάντοτε με σιγουριά και νηφαλιότητα.

Posted on Leave a comment

Γιατί SMART

Η εταιρεία SMART Technologies κατασκεύασε, πριν από 20 χρόνια, τον πρώτο διαδραστικό πίνακα στον κόσμο. Εκτοτε ο πίνακας SMART Board, μέσα σε αυτά τα χρόνια παρουσίας στην αγορά, εξασφάλισε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον τομέα των διαδραστικών πινάκων παγκοσμίως.

Σήμερα, η εταιρεία Smart είναι γνωστή ως καινοτόμος με βραβευμένα προϊόντα, που επιτρέπουν μοναδική ατμόσφαιρα κατά τη διδασκαλία/διάλεξη.

Λύσεις για Σχολεία

Επιλέγοντας τις λύσεις SMART στις αίθουσες διδασκαλιών, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε κάτι περισσότερο. Σε συνδυασμό με το άψογο υλισμικό και λογισμικό, η SMART προσφέρει τέλειο σύνολο πόρων εκπαιδευτικού υλικού και εξαιρετική υποστήριξη που βελτιώνουν στο μέγιστο τη διαδραστικότητα στη διδασκαλία.

Λύσεις για Εταιρείες

Κάθε επαγγελματικό περιβάλλον είναι ξεχωριστό. Η SMART παρουσιάζει κάτι παραπάνω από συνδεσιμότητα και καινοτομίες.

Προσφέρουμε ειδική μελέτη και σχέδιο εφαρμογών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας ή οργανισμού.

Λύσεις για Κυβερνητικές Οργανώσεις και Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας και παρουσιάστε δυναμικά χρήσιμες πληροφορίες στα τμήματά σας. Μπορείτε να εμπιστεύεστε την SMART, καθώς με τα προϊόντα της εξασφαλίζετε την παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και διαδραστικότητα σε παρουσιάσεις και επικοινωνίες.

Προσαρμοσμένες Λύσεις

Δημιουργείστε τα δικά σας διαδραστικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η SMART σας βοηθάει να αναπτύξετε ιδέες και σας προσφέρει τα πάντα, από το αρχικό διάγραμμα ιδεών έως το τελικό σχέδιο του προϊόντος.